Gräb my Astleyn Rick

PERSOONIEN JULKINEN VASTINE VINTTIKISSALLE KOSKIEN GRÄBBÄÄMISTÄ:

Ensinnäkin, A.
Elitisti kuuntelee vain radion sinfoniaorkesteria sekä muita kansainvälisesti palkittuja artisteja, kuten Britney Spearsia sekä Rick Astleytä (näin).
Toiseksi eli B.
Elitisti ei ymmärtänyt mitä ”bägeistä gräbbääminen” tarkoittaa, ja yritti selvittää asiaa vauva.fi:n keskustelupalstalta. Tämä asia ei selvinnyt, mutta nyt Elitisti tietää, mikä on ”ragekuitti”, sekä mikä on juntein lause palstalaisten mielestä (emäntä ei anna lähtee liikenteeseen).

Näin ollen Elitisti päättelee, että bägeistä gräbbääminen liittyy jollain tavalla kasseihin ja tarttumiseen sekä järkyttyy näistä mielikuvista niin kovasti, että tarttuu Chanelin aitonahkaiseen vintage-kassiinsa ja poistuu Stockmannille lepuuttamaan hermojaan.

chanelin laukku
Chanelin aitonahkainen vintage-kassi

Rakas veljemme Paperi T on sitä mieltä, että nykyään räppärit vaan suomentaa. Se oli ennen veliseni se. Nykyään tämä selkärangaton nahjusnuoriso ei jaksa enää edes suomentaa, vaan ne puhemusisoi finglishiksi, vai miksi sitä pitäisi kutsua. En mä maindaa, mutta tuomitsen silti.

No niin, mutta Cledoksen EP:n kansikuva on hemmetin hieno. Kolmekymmentä kissantassukuvaa siitä.

Terkuin, Vaativakissa ja Pipari T

cledos-ep-cover-photo-550x500.jpg
Alo EP:n kansi on hemmetin hieno, terkut Vuittonille Elitistiltä

MUTTA. Tätä vastinetta kirjottaessa Tommishockin manageri otti yhteyttä Blogaajaan, ja lähetti HUIPPUSALAISTA, JULKAISEMATONTA MATERIAALIA kyseiseltä artistilta. Nyt ollaan kuulkaa asian ytimessä, nimittäin tämä mies se osaa sitten räpätä. SUOMEKSI!

Kulttuuritätikin voi jatkaa pimeyksissä huristeluaan rauhassa, sillä Wikipedia kuvailee artistia näin:

”Hänen tyylilleen ominaisia piirteitä ovat ihmismielen nurjia puolia kuvaavat melankoliset ja inhorealistiset sanoitukset ja hän onkin käsitellyt kappaleissaan muun muassa psykoosiaitsemurhaa ja riippuvuuksia.”

Ai että. Pian tekin tavalliset kansalaiset pääsette nautiskelemaan Tommishockin pehmeästä flowsta ja unenomaisista taustoista, sillä ensimmäinen sinkkulohkaisu ”Luoja suo” julkaistaan nyt tulevana torstaina 30.11. sekä EP Ydintalvi näkee päivänvalon 12.1.

Sitä odotellessa, peace out. Blogaaja has dropped the mic (ks. kuva alla).

drop the mic.gif
Tyylitelty animaatio Blogaajan mikin tiputuksesta. Taustalla Elitistin hovimestari.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s